Αίτημα Πληρωμής

Σας χρωστούν χρήματα;
Σας χρωστούν χρήματα;

Στο σύγχρονο περιβάλλον το οποίο ζούμε οι επιχειρήσεις αναζητούν ευκολίες στο τρόπο πληρωμής των διάφορων υπηρεσιών καθώς επίσης και οι καταναλωτές,  οι οποίοι πλέον χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές σε ένα ευρύ φάσμα στην καθημερινή τους ζωή.

Με την επαναστατική κάρτα της sΚash τώρα οι μικρές επιχειρήσεις καθώς και οι ίδιοι οι καταναλωτές έχουν ακόμα μια επιλογή είσπραξης πληρωμών.  Χρησιμοποιώντας την επιλογή request to pay, πλέον όλα γίνονται αυτόματα. Ο αποστολέας μπορεί να ζητήσει χρήματα από το παραλήπτη,  μέσω της εφαρμογής . Ο παραλήπτης το αποδέχεται  και χρεώνεται ο λογαριασμός του άμεσα χωρίς μεσάζοντες χωρίς χρεώσεις και το πιο σημαντικό, χωρίς ταλαιπωρία.

Θα έχει τύχει αρκετές φορές σε πάρα πολλούς να βρίσκονται είτε στο σπίτι τους, είτε κάπου οικογενειακά ή ακόμα και στο εξωτερικό και να χρειαστεί να διεκπεραιώσουν μία συναλλαγή ή και αγορά από ένα κατάστημα. Με τις διαδικασίες που κυκλοφορούν στην αγορά ο πελάτης η ο αποστολέας για να κάνει την πληρωμή πρέπει να ζητήσει τραπεζικό λογαριασμό και όλα τα συναφή που ζητούνται από τα τραπεζικά συστήματα για να μπορέσει να μεταφέρει τα χρήματα. Αυτά όλα όμως έρχεται η εφαρμογή της sΚash να τα απλοποιήσει και να δώσει ακόμα ένα πολύτιμο εργαλείο στους καταναλωτές, αφού όλα γίνονται με μια απλή απαίτηση από τον αποστολέα η αποδοχή από τον παραλήπτη.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα μπορούν να σου στείλουν απαίτηση πληρωμής του ποσού που πρέπει να πληρώσεις. Το αποδέχεσαι και αυτόματα τα λεφτά αφαιρούνται από το πορτοφόλι της εφαρμογής και πηγαίνουν στον έμπορο. Με αυτό το τρόπο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θα πιστωθεί άμεσα  τα χρήματα στο λογαριασμό του χωρίς να περιμένει κάποιες μέρες να ξεκαθαρίσει η συναλλαγή.

Πολλοί χρήστες τη χρησιμοποιούν για να ζητήσουν χρήματα τα οποία είτε έχουν προπληρώσει είτε πιθανόν να χρειαστεί να καταβάλουν σε κάποιες αγορές

Χωρίς μεσάζοντες και χρεώσεις η ζήτηση πληρωμών με την εφαρμογή της sΚash έχει περάσει σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο..

Στα συν της διαδικασίας είναι το γεγονός ότι εάν χρειαστεί να πληρώσεις καταστήματα που συμμετέχουν στην εφαρμογή και νοουμένου ότι έχεις κουπόνια από το συγκεκριμένο προμηθευτή θα αποκοπεί το κουπόνι που ήδη έχεις στην κατοχή σου και το υπόλοιπο ποσό από το πορτοφόλι από τα υπόλοιπα του λογαριασμού σου. Και εφόσον θα πληρώσεις παίρνεις και το ανάλογο κουπόνι από το τροχό που θα σου δώσει και την επιστροφή χρημάτων όμοια της οποίας δεν συναντάς σε κανένα άλλο σχέδιο που υπάρχει στην αγορά.

Ακόμα και εάν κάποιος δεν έχει χρήματα μαζί του με τις απλές και εύκολες διαδικασίες πίστωσης του πορτοφολιού στην εφαρμογή από οποιαδήποτε τράπεζα το επιθυμεί μπορεί άμεσα να στείλει χρήματα σε κάποιον άλλο χρήστη της εφαρμογής ή να προβεί σε αγορές από τους προμηθευτές χωρίς οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Ακούγεται πολύ απλό και εύκολο για να είναι αληθινό και όμως μόλις οι χρήστες δοκιμάσουν την συγκεκριμένη επιλογή καταλάβουν πόσο χρόνο και ταλαιπωρία γλυτώνουν.