Πληρώστε Υπηρεσίες

Pay your utilities from anywhere!
Pay your utilities from anywhere!

Οι περισσότεροι άνθρωποι την εποχή που ζούμε και με τους ρυθμούς που τρέχει η κοινωνία αναζητούν πλέον  και την ευκολία στις διαδικασίες πληρωμών ουσιώδη υπηρεσιών. Με την δυνατότητα που σου δίνει η εφαρμογή της sΚash  είναι εφικτό να μπορείς να διεκπεραιώνεις συναλλαγές χωρίς φυσική παρουσία και να αυτοματοποιήσεις το τρόπο εξόφλησης των λογαριασμών σου.

Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του κατόχου της εφαρμογής. Είναι φανερό ότι  κανένας δεν μπορεί να σπαταλά το πολύτιμο του χρόνο για να τρέχει να εξοφλήσει λογαριασμούς που εκκρεμούν για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις. Ακόμα και αν βρίσκεσαι στη παραλία και απολαμβάνεις το ζεστό ήλιο μπορείς γρήγορα, εύκολα και άμεσα να στείλεις χρήματα και να πληρώσεις λογαριασμούς.

Πληρωμές υπηρεσιών όπως ρεύμα , νερό, τηλέφωνα, κυβερνητικές υπηρεσίες, όλα τώρα γίνονται άμεσα και γρήγορα από οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεσαι χωρίς ταλαιπωρία.

Ολόκληρο σου το πορτοφόλι σε μία εφαρμογή. Οι επιλογές πληρωμών που μπορείς να έχεις με την sΚash  είναι απεριόριστες. Μπορείς να εκτελείς τις πληρωμές σου από όπου και αν βρίσκεσαι. Με μια απλή μεταφορά χρημάτων από τους λογαριασμούς σου στο πορτοφόλι της εφαρμογής.

Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται μέσα στην εφαρμογή και η διαδικασία είναι τόσο εύκολη που γίνεται σε δευτερόλεπτα. Το μόνο που ζητάει είναι ο αριθμός λογαριασμού και το ποσό που θέλεις να πληρώσεις.

Μπορείς να πληρώσεις από κολλέγια μέχρι συνδέσμους, Δημαρχεία και πολλές άλλες χρήσιμες υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις για ώρες σε ουρές στα ταμεία. Εξόφληση του ηλεκτρικού ρεύματος, κινητής τηλεφωνίας, υδατοπρομήθειας και άλλων ουσιώδη υπηρεσιών που είναι μέρος της καθημερινότητας μας χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία.

Και το πιο σημαντικό που δεν πρέπει να ξεχνάμε. Με κάθε πληρωμή μπορείς να γυρίσεις τον τροχό και να έχεις και την επιστροφή χρημάτων από τα δωροκουπόνια.  Διπλά και τριπλά κερδισμένος γιατί εκτός από το πολύτιμο χρόνο που κερδίζεις σαν βρίσκεσαι όπου εσύ επιθυμείς έχεις και την επιστροφή στα κουπόνια σου που μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις στους ανάλογους προμηθευτές.

Ο φανταστικός κόσμος της SKASH δεν σταματά να προσφέρει εκπλήξεις και ευκολίες στη ζωή μας αφού μας κερδίζει πολύτιμο χρόνο για να μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε εμείς όπως θέλουμε και μας δίνει για επιβράβευση τα κουπόνια που κερδίζουμε με κάθε συναλλαγή.