Σύγχρονος και πρωτοποριακός τρόπος πληρωμής

sKash – Τράπεζα σύγχρονης εποχής. Εύκολο, Γρήγορο και Ασφαλές
sKash – Τράπεζα σύγχρονης εποχής. Εύκολο, Γρήγορο και Ασφαλές

Είναι φανερό πλέον ότι η κάρτα της sΚash ήρθε για να μείνει στη ζωή μας μέσα από το μοντέρνο,  και καινοτόμο τρόπο συναλλαγών στην καθημερινότητα μας.

Με την ραγδαία αύξηση της τεχνολογίας που υπάρχει στην εποχή μας και ο τρόπος που οι πληρωμές έχουν αλλάξει μορφή, η επαναστατική εφαρμογή της sΚash ήρθε για να απλοποιήσει το τρόπο λειτουργίας και να προσφέρει πάρα πολλές επιλογές πληρωμών λύνοντας τα χέρια των καταναλωτών.

Πλέον οι ηλεκτρονικές και διαδικτυακές πληρωμές έχουν αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό τις πληρωμές που γίνονται με έντυπα χρήματα. Οι καταναλωτές έχουν μάθει στην ευκολία με το πάτημα ενός κουμπιού να τακτοποιούν τις συναλλαγές τους χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία εξοικονομώντας το πολύτιμο τους χρόνο για δική τους ωφέλεια. Με τη χρήση της εφαρμογής όλες οι πληρωμές σε υπηρεσίες η και σε καταστήματα γίνονται άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Από οποιοδήποτε μέρος και εάν βρίσκεσαι μπορείς να στείλεις ή να ζητήσεις χρήματα μέσα από τις έξυπνες επιλογές που έχει να σου προσφέρει η εφαρμογή. Καμία άλλη κάρτα ή σχέδιο δεν προσφέρει όλες τις επιλογές μαζί. Όσο για την επιβράβευση και τα ωφελήματα η εφαρμογή σου επιτρέπει να μαζέψεις δωροκουπόνια από προμηθευτές τα οποία και μπορείς να εξαργυρώσεις όπως εσύ θέλεις και θεωρείς αναγκαίο.

Το πιο σημαντικό είναι ότι όλες αυτές οι διαδικασίες γίνονται με ασφάλεια  και προστασία από τυχόν απάτες που συχνά πυκνά κάνουν την εμφάνιση τους στον ηλεκτρονικό κόσμο των τραπεζών.

Μερικές από τις δυνατότητες που παρέχονται είναι η ζήτηση χρημάτων από φίλους, γνωστούς, συναδέλφους, η επιλογή για μοίρασμα των λογαριασμών μεταξύ φίλων, η εύκολη και αναγκαία πληρωμή δημόσιων υπηρεσιών η υπηρεσιών που συμμετέχουν στην εφαρμογή η οποία σου γλυτώνει χρόνο και ταλαιπωρία και είναι κάτι το οποίο ο σύγχρονος άνθρωπος υποφέρει σήμερα.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων μέσω δωροκουπονιών η οποία του εξασφαλίζει καθημερινά από 5-15% εκπτώσεις σε διάφορους προμηθευτές εντός της Κύπρου. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι με αυτό το τρόπο θα έχεις στην κατοχή σου κουπόνια τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις στις αγορές σου και να κερδίζεις αυτόματα χρηματικές εκπτώσεις και όχι εκπτώσεις σε ποσοστά.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι επιλογές που υπάρχουν στο τρόπο πληρωμής μέσω της sΚash έχουν απλοποιήσει κατά πολύ τις διαδικασίες που χρειάζονται για να γίνονται οι συναλλαγές από τους χρήστες. Είναι η μοναδική εφαρμογή που σου προσφέρει την άνεση και την ευκολία να διεκπεραιώνεις τις συναλλαγές σου από οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι και να μην χρειαστεί να είσαι με την αγωνία ότι θα ξεμείνεις από χρήματα αφού έχεις τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς όλους μαζεμένους και μπορείς να πιστώνεις το πορτοφόλι ανά πάσα στιγμή.

Ο χρόνος είναι χρήμα τη σημερινή εποχή και η ευκολία στο τρόπο που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος τις συναλλαγές τους δεν θα αποτελούσε εξαίρεση στο κανόνα. Εύκολα , απλά και γρήγορα, όλες οι συναλλαγές είναι πλέον στο κινητό σου τηλέφωνο το οποίο είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας.