Καλώς ήρθατε στο sKash

Ψηφιακός Τραπεζικός Λογαριασμός, Εργαλείο Πληρωμών και Πρόγραμμα Επιβράβευσης
Ψηφιακός Τραπεζικός Λογαριασμός, Εργαλείο Πληρωμών και Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Τα τελευταία χρόνια ο τραπεζικός τομέας προσπαθεί μέσα από διάφορα συστήματα επιβράβευσης να δελεάσει και να κερδίσει όλο και περισσότερο κόσμο. Οι πελάτες με τη χρήση των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών αποκτούν τα ωφελήματα και τις προσφορές που έχει να προσφέρει η κάθε τράπεζα. Ποιο είναι όμως το καλύτερο; Ποιο είναι το σύστημα που παρέχει τις καλύτερες προσφορές και ευκαιρίες και παρακινεί το χρήστη να το χρησιμοποιήσει με πολλαπλά οφέλη;

Αν σας έλεγαν ότι υπάρχει μια κάρτα που σας προσφέρει συνδυαστικά όσα όλες οι άλλες μαζί, θα το πιστεύατε; Αν σας έλεγαν ότι η κάρτα σας θα σας εξασφαλίζει επιβράβευση με κάθε σας αγορά χωρίς περιορισμούς, θα το πιστεύατε;

Το πρωτοπόρο και καινοτόμο σύστημα του θαυμαστού κόσμου της skash ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Με κάθε συναλλαγή οπουδήποτε με τις κάρτες της skash παίρνετε επιστροφή χρημάτων σε δωροκουπόνι. Δεν είστε υποχρεωμένοι να ψάχνετε για συγκεκριμένους εμπόρους, ούτε χρειάζεται να μαζεύετε βαθμούς, για να μπορείτε να εξαργυρώσετε τα δωροκουπόνια σας. Ψωνίζεις από οπουδήποτε, γυρίζεις το τροχό και κερδίζεις άμεσα. Απλά, εύκολα και γρήγορα.

Το καταπληκτικό νέο, είναι ότι με τη νέα αναβάθμιση μπορείς να αλλάξεις το δωροκουπόνι που κέρδισες από την αγορά σου σε ένα άλλο οποιοδήποτε κατάστημα εσύ θέλεις για να κάνεις τις αγορές σου. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και όμως ήδη οι χρήστες της skash αυξάνονται καθημερινά, αφού πλέον βρέθηκε το καλύτερο σύστημα επιβράβευσης και επιστροφής χρημάτων, που να αξίζει το κόπο να χρησιμοποιήσει ο πελάτης.

Χωρίς περιορισμούς σε εμπόρους, χωρίς το χρονοβόρο σύστημα συλλογής βαθμών, απλά, γρήγορα και εύκολα η επιστροφή χρημάτων γίνεται αυτόματα. Ο τρόπος λειτουργίας της κάρτας εξασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να έχουν καθημερινά εκπτώσεις στα καλυτέρα καταστήματα της χώρας δίνοντας έτσι την ευκαιρία να γίνονται καθημερινές συναλλαγές και να κερδίζει ο χρήστης από την χρήση της κάρτας και της εφαρμογής.

Στέλνεις χρήματα σε φίλους και συγγενείς, ζητάς χρήματα χωρίς χρεώσεις και μεσάζοντες. Εκπληρώνεις όλες τις τραπεζικές σου ανάγκες από μια εφαρμογή, μαζεύεις δωροκουπόνια ακόμα και από πληρωμές λογαριασμών. Εάν ένα δωροκουπόνι δεν το χρειάζεσαι, αντάλλαξε το με άλλο χρήστη ή στείλε το σαν δώρο σε κάποιο φίλο σου. Πλήρωσε με την κάρτα ή ανέπαφα μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιώντας το QR Code όπου αυτόματα εξαργυρώνεται το κουπόνι που έχεις στη κατοχή σου και έτσι πληρώνεις πάντα λιγότερα.

Μια άλλη καινούρια χρήση της εφαρμογής είναι η δυνατότητα που σου δίνει να μοιράσεις τον λογαριασμό μαζί με φίλους “Split Bill”. Έξυπνο και άμεσο. Ο ένας πληρώνει για όλους, στέλνει με φωτογραφία (αν θέλει) το λογαριασμό και επιλέγει με ποιους θέλει να μοιραστεί τον λογαριασμό και αυτοί παίρνουν αίτημα για να πληρώσουν.

Συγκριτικά με τα άλλα συστήματα ανταμοιβής που υπάρχουν στην αγορά κανένα δεν προσφέρει τις επιλογές που έχει το συγκεκριμένο σχέδιο επιβράβευσης της sKash.

 Η επιβράβευση, αναλόγως των αγορών, κυμαίνεται σε πολύ ψηλά ποσοστά από 5%-15 % σε καθημερινή βάση, ενώ αλλού δεν ξεπερνούν το 1%. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι να μαζέψεις βαθμούς για να εξαργυρωθούν σε χρήματα, ούτε σε περιορίζει να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σε συγκεκριμένα καταστήματα για να δικαιούσαι την επιβράβευση. Οπουδήποτε, όπου θέλεις αγοράζεις και αυτόματα γυρίζεις τον τροχό για να πάρεις το δωροκουπόνι σου. Απλά και μόνο με ένα παράδειγμα όπου αγοράζοντας έναν καφέ που στοιχίζει 2 ευρώ, ταυτόχρονα γυρίζεις τον τροχό όπου κερδίζεις επιπλέον εκπτωτικό δωροκουπόνι αξίας 0.50 σέντς. Αυτόματα είναι μια έκπτωση 25% του αρχικού ποσού που πλήρωσες. Στην επόμενη αγορά θα έχεις στη κατοχή σου το δωροκουπόνι έτοιμο προς εξαργύρωση. Με αυτό το τρόπο το κέρδος αυξάνεται άμεσα χωρίς περιορισμούς.

Το σύστημα επιβράβευσης της sKash ήρθε για να κάνει τη διαφορά αφού σου προσφέρει άμεσα κέρδος, ευκολίες πληρωμής και λειτουργικότητα. Πλέον κάθε σπίτι κάθε οικογένεια έχει στη κατοχή της την κάρτα της sKash, αφού είναι φανερό ότι αξίζει το κέρδος που επιστρέφεται πίσω με τις αγορές του χρήστη. Κανένα άλλο σύστημα επιβράβευσης δεν παρέχει τις δυνατότητες και τη δυναμική που προσφέρει η εφαρμογή της sKash.

Μπορείς κι εσύ να την αποκτήσεις πολύ εύκολα και με πολύ απλό τρόπο. Κατέβασε τώρα την εφαρμογή! Με απλά και εύκολα βήματα μπορείς κι εσύ να αποκτήσεις πρόσβαση στο θαυμαστό κόσμο της skash!