Τι είναι το sKash Spinner?

Τα κουπόνια σας είναι στα χέρια σας.

Μήπως το κεφάλι σας περιστρέφεται γύρω απο ένα τροχό; Μην σπάτε το κεφάλι σας, θα σας εξηγήσουμε πώς λειτουργεί.

Τι είναι το sKash Spinner?

Η ιδέα του τροχού μας είναι εξαιρετικά διασκεδαστική και εύκολη. Kάθε φορά που πληρώνετε με sKash έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε τον τροχό και να κερδίζετε εξατομικευμένα κουπόνια. Μόλις πατήσετε τον τροχό έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα κουπόνι από το δίκτυο εμπόρων μας. Το sKash spinner σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα στις καθημερινές σας αγορές.

 

Το κουπόνι που κερδίσατε μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα, πρέπει απλά να επισκεφθείτε τον έμπορο που σας έχει ανατεθεί, να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την sKash εφαρμογή και το ποσό θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ολικό ποσό πληρωμής.

Δεν χρειάζεται να καταχωρήσετε ή να ενεργοποιήσετε οποιονδήποτε κωδικό.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρις ότου ο έμπορος επικυρώσει τη συναλλαγή για να σας στείλει την επιβράβευση σας.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε 90 ημέρες για να πάρετε την επιβράβευση.

Οι sKash επιβραβεύσεις είναι εύκολες και άμεσες!

Σας τo είπαμε ότι είναι πολύ εύκολο!

 

Πώς λειτουργεί ο sKash τροχός;

 O στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα τροχό με κουπόνια από εμπόρους τους οποίους θα απολαμβάνετε να κάνετε τις αγορές σας.

 Ο αλγόριθμος εντοπίζει με έξυπνο τρόπο τους καλύτερους εμπόρους με βάση διάφορα κριτήρια:

 – Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το sKash για πραγματικές πληρωμές σε εμπόρους, τόσο περισσότερο ο αλγόριθμος θα μπορεί να εντοπίζει τις προτιμήσεις σας.

– Εάν δεν εξαργυρώσατε κάποια κουπόνια σας για ενα χρονικό διάστημα, είναι λιγότερο πιθανό να κερδίσετε νέα κουπόνια από εκείνους τους εμπόρους.

– Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τα κουπόνια σας, τόσο πιο πιθανό είναι να κερδίσετε από τους ίδιους εμπόρους ξανά και ξανά.

– Τα κουπόνια που χαρίζετε ή ανταλλάσσετε διότι σας είναι ανεπιθύμητα, ο αλγόριθμος θα διαπιστώσει ότι αυτός ο έμπορος δεν σας είναι επιθυμητός, επομένως είναι λιγότερο πιθανό να κερδίσετε κουπόνια από αυτόν τον έμπορο.

Τι είναι το κουπόνι;

Ένα κουπόνι είναι η επιβράβευση που παίρνετε κάθε φορά που κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας την sKash εφαρμογή ή την sKash κάρτα. Οnline, στα καταστήματα, στην Κύπρο ή στο εξωτερικό.

 

Πού μπορώ να δω τα κουπόνια μου;

Μπορείτε να ελέγξετε τα κουπόνια σας και την κατάστασή τους μέσα στην sKash εφαρμογή.

 

Πώς μπορώ να αποκτήσω περισσότερα κουπόνια;

Όσο περισσότερο πληρώνετε με την sKash εφαρμογή και την sKash κάρτα, τόσο περισσότερα κουπόνια παίρνετε. Προσθέτουμε συνεχώς νέους εμπόρους σε όλες τις περιοχές. Βεβαιωθείτε ότι ελέγχετε τακτικά τη λίστα των εμπόρων μας, ώστε να μην χάσετε νέους συναρπαστικούς εμπόρους.

 

Γιατί ο φίλος μου έχει διαφορετική επιλογή κουπονιών;

Τα κουπόνια σας βασίζονται στις αγοραστικές σας συνήθειες. Ο έξυπνος αλγόριθμός μας επιλέγει τα κουπόνια με βάση τον τρόπο ζωής σας & τις προτιμήσεις σας, αυτό που θα θέλατε ή θα χρησιμοποιούσατε.

Δεν θέλουμε να σας δώσουμε κουπόνια που είναι άσχετα με εσάς.

Συνοψίζοντας, τα κουπόνια που κερδίζετε είναι βασισμένα αποκλειστικά σε εσάς και στις αγοραστικές σας συνήθειες.

Υπάρχει κάποιος έμπορος που θα θέλατε να έχετε στο δίκτυό μας;  Παρακαλώ στείλτε μας ένα email στο contact@skash.com