Τι είναι το sKash GO;

Δεν είναι ποτέ νωρίς για να αφήσετε το παιδί σας να έχει την οικονομική ελευθερία που επιθυμεί, κάτω από τον έλεγχό σας.

Πως ένας γονιός μπορεί να ελέγχει το παιδί του ευκολά και άμεσα χωρίς να γίνεται πιεστικός και ταυτόχρονα να προσφέρει ελευθερία κινήσεων; Πώς ένα παιδί μπορεί να αποκτήσει τη δική του κάρτα και να μπορεί να τη χρησιμοποιά για τις καθημερινές συναλλαγές του με ασφάλεια και με σύνεση; Υπάρχει λόγος ένα παιδί να αποκτήσει τη δική του πιστωτική κάρτα;

Όλες αυτές τις απορίες έρχεται να μας της απαντήσει και να δώσει τις λύσεις η youth card που προσφέρεται από την sΚash.

Με τη πρωτοποριακή και έξυπνη επιλογή να παραγγειλεις τη κάρτα στο παιδί, όλα γίνονται ακόμα πιο εύκολα για το γονιό και το ίδιο το παιδί στον έλεγχο και στη σωστη οικονομική διαχείριση των χρημάτων.

Η επιλογή της παραγγελίας γίνεται απο το γονέα μέσα απο την εφαρμογή της κάρτας και αυτόματα το παιδί θα αποκτήσει δωρεάν λογαριασμό με ευρωπαικό ΙΒΑΝ με προστασία εώς και 100000 ευρώ.

Πιστωτική κάρτα για τοπική χρήση ή στο εξωτερικό, στο διαδίκτυο ή στα κατατήματα, ασφάλεια στις συναλλαγές με επίβλεψη απο το γονέα και την επιλογή για αποστολή και λήψη χρημάτων σε δευτερόλεπτα χωρίς χρεώσεις.

Οι σημερινοί γονείς και προπάντων οι πιο παλιοί θα θυμούνται ότι κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα έπαιρναν το χαρτζιλίκι τους που έπρεπε να διαχειριστούν όπως οι ίδιοι ήθελαν. Σχεδόν στις πλείστες των περιπτώσεων τα χρήματα δεν αρκούσαν μέχρι την επόμενη φορά που θα έπαιρνες το επόμενο και όταν έψαχνες να βρείς που πήγαν τα χρήματα και πως κατάφερες να να τα ξοδέψεις έπρεπε να ανατρέξεις σε σημειώσεις και αποδείξεις. Αν ήταν μεγάλη ανάγκη για επιπλέον λεφτά, ειδικά εάν ήταν έκτακτη ανάγκη, έπρεπε να επιστρέψουν στο σπίτι για να ζητήσουν επιπλέον χρήματα απο τους γονείς.

Στη σημερινή εποχή όπου η τεχνολογία και ο ηλεκτρονικός τρόπος πληρωμής ήρθε και μπήκε για τα καλά στη ζωή μας, τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω απο αυτή την αλλαγή. Το να αποκτήσει ένα παιδί κάρτα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους λόγω πολλών καταστασεων, ειδικά με το διαδίκτυο όπου μπορείς να αγοράσεις ότι θέλεις, γι’ αυτό ο έλεγχος πρέπει να είναι ακόμα πιο στοχευμένος.

Με τη χρήση της youth card ο γονιός έχει την λύση. Γίνεται έλεγχος της χρήσης της κάρτας διακριτικά και άμεσα. Με την παραλαβή της κάρτας ο γονέας θα έχει τη δυνατότητα να αποστέλλει τα χρήματα που θέλει στο παιδί όποτε το επιβάλουν οι ανάγκες. Ακόμα και εάν χρειαστεί κάτι άμεσα και βρίσκεται στο σπίτι ή στη δουλειά με το πάτημα ενός κουμπιού θα γίνεται το έμβασμα στην κάρτα. Απλά γρήγορα και έυκολα και για τους δύο. Επίσης,  μπορεί να παρακολουθει τις συναλλαγές του παιδιού απο τη δική του εφαρμογή και να γνωρίζει εάν γίνεται αλόγιστη και αχρείαστη σπατάλη χρημάτων.Παρακολουθεί τις κινήσεις του λογαριασμού και γνωρίζει κατα πόσο τα χρήματα δεν ξοδέυονται για το σκοπό που πρέπει. Για παράδειγμα, έαν το παιδί συνεχίζει να αγοράζει απο συγκεκριμένο κατάστημα ή επιχείρηση ή ακόμα και απο το διαδύκτιο και ο γονιός δεν εγκρίνει τις συγκεκριμένες συναλλαγές έχει τη δυνατότητα να αποκλείσει τους συγκεκριμένους εμπόρους και να μην έχει πρόσβαση το παιδί σε μεταγενέστερες συναλλαγές προστατεύοντας το παιδί και τον ίδιο απο ανεπιθύμητες καταστάσεις.

Ένα πολύτιμο και θαυμάσιο εργαλείο στα χέρια του κάθε γονιού. Είναι πλέον γεγονός ότι τα παιδιά στο άμεσο μέλλον πιθανόν να μην χρησιμοποιούν καθόλου έντυπα χρήματα και όλες οι συναλλαγές να γίνονται μέσω εφαρμογών και καρτών. Με αυτή την ευκαιρία που δίνεται μέσα απο την εφαρμογή της skash το μεταβατικό αυτό στάδιο και ο έλεγχος αρχίζει να γίνεται απο σήμερα. Το παιδί θα μαθαίνει να χρησιμοποιά την κάρτα συνετά και προπάντων με ασφάλεια και ο γονιός εισάγει το παιδί στην χρήση των πιστωτικών καρτών με το ορθό τρόπο κάτω απο διακριτικό εποπτικό έλεγχο.