Για να μην σας ξεφύγει ποτέ κάποιος λογαριασμός!

Τώρα που όλα γίνονται διαδικτυακά και όλο και περισσότεροι πληρώνουμε τους λογαριασμούς και τις συνδρομές μας από το διαδίκτυο…είναι εύκολο να μας ξεφύγει η ημερομηνία πληρωμής ή να μη θυμόμαστε το ποσό που πρέπει να πληρώσουμε.

Πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσουμε να πληρώσουμε στην ώρα του κάποιο λογαριασμό και να αποφύγουμε το άγχος;

 Η απάντηση είναι εύκολη: χρησιμοποιώντας το sKash Direct Debit

Χρησιμοποιώντας το sKash Direct Debit μπορείτε να ρυθμίσετε τους λογαριασμούς που εσείς θέλετε ως Επαναλαμβανόμενους Λογαριασμούς και να δώσετε εντολή στο sKash να επιτρέπει στους οργανισμούς αυτούς να χρεώνουν τον λογαριασμό σας.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να πληρώνετε το μηνιαίο ασφάλιστρο στην ασφαλιστική εταιρεία με την οποία συνεργάζεστε, μπορείτε να ρυθμίσετε τον λογαριασμό σας και κάθε μήνα θα λαμβάνετε μια υπενθύμιση για να επιτρέψετε στην ασφαλιστική εταιρεία να εισπράξει το οφειλόμενο ποσό .

Και όχι μόνο αυτό, σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας δεν έχει διαθέσιμο υπόλοιπο για την πληρωμή του συγκεκριμένου λογαριασμού θα λάβετε αυτόματα ειδοποίηση για να πιστώσετε το sKash πορτοφόλι σας και έτσι να αποφύγετε την καθυστέρηση πληρωμής.

Με το sKash Direct Debit θα είστε πάντοτε ενημερωμένοι για να μη σας ξεφύγει ποτέ κάποιος λογαριασμός και θα αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις.