Συμβουλές για εξοικονόμηση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

 

Τα Χριστούγεννα θέλουμε όλοι να προσφέρουμε περισσότερα στην οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κανείς όμως δεν θέλει να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με ένα χαμηλό υπόλοιπο στον λογαριασμό του.

Μια οικογένεια 4 ατόμων στην Κύπρο θα ξοδέψει κατά μέσο όρο μεταξύ 114 και 224 ευρώ μόνο για το χριστουγεννιάτικο γεύμα, για να μην αναφέρουμε και τα χρήματα που όλοι ξοδεύουμε για τα δώρα.

Πώς λοιπόν θα ξεκινήσετε τη νέα χρονιά χωρίς άγχος;

Διαβάστε πιο κάτω μερικές έξυπνες συμβουλές που σίγουρα θα σας βοηθήσουν:

1- Κάντε τον σωστό προγραμματισμό πριν ξεκινήσετε τις αγορές σας

Κάντε ένα κατάλογο με τα δώρα που θέλετε να αγοράσετε και σημειώστε δίπλα πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε, αφού προηγουμένως αφαιρέσετε τα χρήματα που χρειάζεστε για να πληρώσετε τους μηνιαίους λογαριασμούς και υποχρεώσεις σας.

2- Τηρήστε τον προϋπολογισμό σας

Ένας προϋπολογισμός είναι χρήσιμος μόνο όταν τον τηρείτε! Αφού καθορίσετε τον προϋπολογισμό και το πλάνο των αγορών σας, παρακολουθείστε τα έξοδα σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε υπερβεί το ποσό που αρχικά υπολογίσατε. Είτε γράφοντάς τα σε τετράδιο, είτε σε excel. Ή απλά συνδέστε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς με το sKash app για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα όλων των λογαριασμών σας σε μια εφαρμογή. Επιλέξτε αυτό που σας βολεύει καλύτερα.

3- Πληρώστε με το sKash QR

Χρησιμοποιείστε το sKash QR σας για να πληρώσετε τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα και όλες τις αγορές σας στο δίκτυο καταστημάτων  των συνεργατών μας και κερδίστε κουπόνια από τα συγκεκριμένα καταστήματα, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε άμεσα στην επόμενη σας αγορά.

Εάν ακόμη δεν έχετε κάνει εγγραφή στο sKash, μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας σε 3 λεπτά και να ξεκινήσετε άμεσα την εξοικονόμηση.

4- Πληρώστε με την sKash κάρτα σας

Αν θέλετε να κάνετε αγορές από καταστήματα που δεν βρίσκονται στο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών μας μην ανησυχείτε. Χρησιμοποιείστε την sKash κάρτα σας και κερδίστε κουπόνια τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες σας αγορές.

Εάν δεν έχετε ζητήσει την κάρτα σας, μπορείτε να την ζητήσετε απευθείας από το sKash app. Kαι το καλύτερο; Μόλις ζητήσετε την κάρτα σας και επικυρώσετε τον λογαριασμό σας θα κερδίσετε Δώρο αξίας €40!

5- Χρησιμοποιήστε τα sKash κουπόνια σας

Χρησιμοποιήστε τα sKash κουπόνια σας στα καταστήματα της επιλογής σας και πληρώστε λιγότερα. Πληρώστε με το sKash QR και τα κουπόνια θα αφαιρεθούν αυτόματα από τον λογαριασμό.

Εάν ακόμη δεν έχετε κάνει εγγραφή στο sKash, μπορείτε να ανοίξετε τον λογαριασμό σας σε 3 λεπτά και να ξεκινήσετε άμεσα την εξοικονόμηση.