Όλα τα highlights του sKash το 2021

Τη φετεινή χρονιά, η ομάδα του sKash πρόσθεσε στο app νέες λειτουργίες καθώς και νέους εμπόρους στο δίκτυο των συνεργατών της δίνοντας σας ακόμα περισσότερες επιλογές καταστημάτων για τις αγορές σας.

Δημιουργήσαμε ένα νέο πεδίο για τα καταστήματα:

Τώρα οι χρήστες του sKash μπορούν να κάνουν τις αγορές τους ευκολότερα από το δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών μας κάνοντας μια περιήγηση με κριτήριο αναζήτησης είτε την τοποθεσία, είτε το είδος του καταστήματος, είτε και με το όνομα. Επίσης οι χρήστες του  sKash μπορούν να επιλέξουν να δούν τα καταστήματα που βρίσκονται πιο κοντά στην τοποθεσία που είναι ο χρήστης, οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή.

Αξιοσημείωτη αύξηση στο δίκτυο καταστημάτων της sKash:

Νέα καταστήματα έχουν ενταχθεί στο δίκτυο των συνεργατών της sKash, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση 40% το 2021, καλύπτοντας όλες τις μεγάλες πόλεις της Κύπρου.

Προσθέσαμε τη δυνατότητα split bill

Οι χρήστες του sKash  μπορούν εύκολα και γρήγορα να μοιράσουν οποιονδήποτε λογαριασμό είτε με φίλους είτε και με την οικογένειά τους.

Χωρίς Παρεξηγήσεις, Χωρίς Υπολογιστική Μηχανή!

Δυνατότητα  Ιδίας Εγγραφής στο sKash GO

Παιδιά και έφηβοι μεταξύ 7 και 17 ετών μπορούν πλέον να κάνουν μόνοι τους εγγραφή στο sKash GO! Το μόνο που έχουν να κάνουν οι γονείς τους είναι να επικυρώσουν και να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους μέσα απο το sKash app

Νέος σχεδιασμός πεδίου πληρωμής Λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας

Ένας πιο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του πεδίου πληρωμής Λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τους χρήστες του sKash στην πληρωμή των λογαριασμών τους μέσα απο το sKash app.

Δημιουργία του sKash blog:

Στόχος του sKash blog είναι να παρέχει tips και συμβουλές, χρήσιμες πληροφορίες και να σας ενημερώνει για τις νέες δυνατότητες του sKash

Αυτό και αν είναι δώρο!

Για περισσότερες ενημερώσεις και δυνατότητες.. μείνετε συντονισμένοι!